Vier winkels onder één dak! Samen beter. Dat geldt ook voor de combinatie van vier winkels onder één dak: Albert Heijn, Etos, Gall&Gall en de bloemenshop.

Gall & Gall

Een verrassende inrichting en een onverwacht groot assortiment dat past bij ons publiek en de Friese omgeving. Met een logisch ruim aanbod Berenburg, maar ook een bijzondere wijnen whiskyselectie. De ervaren slijter en zijn medewerkers kennen hun publiek en de trends. Resultaat: verrassende tips, adviezen en proeverijen. Bij Gall&Gall is het nooit hetzelfde. En altijd met een groot aanbod originele en leuk ingepakte cadeaus.

Etos

Onze Etos-drogisterij blinkt uit in de verkoopondersteuning. Een volledig gecertificeerd winkelteam geeft goed en uitgebreid advies. De Etos heeft een centrale plek, vanaf de kassa’s van Albert Heijn loopt het publiek door de grote open pui zo binnen. De drogisterij biedt een groot assortiment geneesmiddelen, verzorgende producten en leuke cadeautjes.

Bloemenshop

Altijd verse bloemen, altijd verrassende en feestelijke boeketten en overdag altijd een deskundige die een boeket op maat kan maken. Niet voor niets scoorde de bloemenshop hoge punten bij de jury van de Supermarkt van het jaar. Direct bij de in- en uitgang van de winkel. Handig voor de snelle aankoop, maar ook de klanten met een volle kar komen langs de bloemen.